Kinderen sporten

Elk kind moet kunt sporten

 Sponsor een kind

Kunnen bijdragen aan een goed doel geeft je ongetwijfeld een goed gevoel. Je zorgt er immers voor dat hulp geboden wordt waar nodig. Jouw donatie zorgt voor middelen en diensten die vaak erg waardevol zijn. Maar, wat als dat goed doel rechtstreeks vanuit het kind zelf komt? Dat maakt het sponsoren natuurlijk nog veel specialer. Want, wie zegt er immers nee tegen de liefelijke wensen van een kind?

Kinderen aan het woord

Soms zijn het de kinderen zelf die met de beste ideeën komen. Hun creativiteit en enthousiasme zijn vaak eindeloos. Ze komen met de gekste voorstellen voor de dag en blijken deze dan ook nog eens heel precies uit te werken. Natuurlijk verdienen deze kinderen ook een klankbord. En dat klankbord bieden we hier. Ieder kind met een leuk, grappig of hartverwarmend verhaal krijgt hier de mogelijkheid om op zoek te gaan naar sponsors.

Ieder kind bijzonder

 

Niet ieder kind geniet dezelfde kansen. Soms worden talenten van kinderen ontnomen omdat er simpelweg niet genoeg financiële middelen zijn. Kinderen sponsoren hoeft daarom niet noodzakelijk verband te houden met een club. Een kind dat uit zichzelf een actie op touw zet om zijn droom te verwezenlijken is hartverwarmend. Sponsor jij de nodige voetbalschoenen van een toekomstige sterspeler? Of misschien lever je wel een bijdrage aan de fiets van een toekomstig tour winnaar?

Laat je onderneming een kind sponsoren

Als onderneming geef je ieder jaar waarschijnlijk heel wat euro’s uit aan sponsorgeld. Hoe vaak heb je de plaatselijke jeugdverenigingen wel niet over de vloer gehad? Waarom niet opteren een kind te sponsoren? Je maakt niet alleen een kinderhart zielsgelukkig, je doet daarnaast ook aan een extreme vorm van imagobuilding. Want, wie een kind te hulp schiet is immers iemand met het hart op de juiste plaats.