Acties

Sponsor gezocht!

Heb je zelf een leuke actie op touw gezet? Is jouw club, vereniging of evenement nog op zoek naar sponsors voor het ondersteunen van hun actie? Doe hier dan eenvoudig je oproep!

Je idee toelichten

Of je nu op zoek bent naar een sponsor voor een plaatselijke benefiet of een sponsor om jouw vereniging een extra boost te geven… Iedere oproep is welkom! Wil je er zeker van zijn dat jouw actie sponsors aantrekt? Dankzij onderstaande tips heb je alvast meer kans op slagen.

Ieder kind bijzonder

 

Niet ieder kind geniet dezelfde kansen. Soms worden talenten van kinderen ontnomen omdat er simpelweg niet genoeg financiële middelen zijn. Kinderen sponsoren hoeft daarom niet noodzakelijk verband te houden met een club. Een kind dat uit zichzelf een actie op touw zet om zijn droom te verwezenlijken is hartverwarmend. Sponsor jij de nodige voetbalschoenen van een toekomstige sterspeler? Of misschien lever je wel een bijdrage aan de fiets van een toekomstig tour winnaar?

Laat je onderneming een kind sponsoren

Als onderneming geef je ieder jaar waarschijnlijk heel wat euro’s uit aan sponsorgeld. Hoe vaak heb je de plaatselijke jeugdverenigingen wel niet over de vloer gehad? Waarom niet opteren een kind te sponsoren? Je maakt niet alleen een kinderhart zielsgelukkig, je doet daarnaast ook aan een extreme vorm van imagobuilding. Want, wie een kind te hulp schiet is immers iemand met het hart op de juiste plaats.